Specifieke typen proceswater - BWT Best Water Technology 
BWT Proces water behandelingDankzij haar jarenlange ervaring biedt BWT
de juiste waterbehandeling voor
specifieke toepassingen in handel en industrie.

Specifieke typen proceswater

Specialistische applicaties voor handel en industrie

 

Specifieke uitdagingen op technisch gebied hebben aangepaste oplossingen nodig die door waterbehandeling geleverd kan worden. BWT heeft jarenlange ervaring, in veel verschillende toepassingen waaronder laboratorium en apotheken, maar bijvoorbeeld ook voor het conditioneren van hout of papier en karton, proces water filtratie tot het neutraliseren van afval water. Laat ons weten wat uw wens is en ons team van experts werkt met u samen om de beste oplossing te vinden.

 

 

Water voor laboratorium 

De waterkwaliteit verschilt enorm qua samenstelling van het ene gebied tot het andere. Mineralen zijn essentieel voor water als voedingsstof, maar zijn een storende factor als water gebruikt moet worden voor wassen of spoelen, desinfecteren of het nemen van proeven. Wanneer opgelost in water zijn ze onzichtbaar, wanneer het opdroogt, blijven echter vlekken achter, die als kalk achterblijven op glaswerk en in de apparatuur.

 

BWT biedt een scala aan oplossing aan voor het beste resultaat:

  • In laboratoria

  • Voor het wassen van glas en servies in de gastronomie (servies, bestek en glaswerk)

  • Voor technische productie processen (oppervlakte technieken)

 

De volgende parameters bepalen de noodzakelijke waterbehandeling:

  • De beschikbare water kwaliteit

  • De benodigde toepassing van het behandelde water

 

Water met een laag zoutgehalte is nodig voor het wassen en spoelen van glaswerk, onderhouden van laboratorium apparatuur en voor verschillende technische en medische toepassingen, maar ook voor het reinigen van high-grade oppervlaktes bijvoorbeeld t.b.v. halfgeleiders.

 

In tegenstelling tot drinkwater, is water in haar puurste vorm geheel vrij van deeltjes zoals zouten, calcium, verontreinigingen of ijzerdeeltjes. het is ongeschikt voor menselijke consumptie, aangezien dit water het lichaam niet de benodigde zouten en mineralen zou bieden. "Puur" water is echter cruciaal voor het produceren van bijvoorbeeld medicijnen, micro-elektronica, glaswerk en dranken.

 

Laboratoria hebben een constant aanbod van puur water van hoge kwaliteit nodig voor kritieke analytische toepassingen. dit water wordt niet alleen gebruikt voor reinigen en spoelen maar wordt ook toegepast als oplos middel of drager (medium). 

 

Afhankelijk van de individuele toepassing, is een breed assortiment aan standaard apparatuur beschikbaar voor de verschillende kwaliteiten en hoeveelheden. We kunnen u ook op maat gemaakte oplossingen bieden voor uw speciale vraag.


Veiligheidsfiches

Proceswater

Voornaam* 
Naam* 
E-Mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen

Laat uw deminpatroon regenereren door BWT

 BWT regeneratie service