Drinkwater voor publiek gebruik - BWT Best Water Technology 

Drinkwater voor publiek gebruik

Best water voor toepassing in openbare ruimten

 

De dagelijkse consumptie per hoofd van de bevolking in Nederland is ongeveer 130 lter per dag. We komen in contact met water door drinken, koken, in bad gaan of douchen, kleding of vaat wassen. Wanneer we de kraan open zetten, komt er water uit. Hier vertrouwen we elke dag opnieuw op. Leidingwater moet steeds voldoende beschikbaar zijn, en het moet van goede kwaliteit zijn.

 

Alle waterleiding bedrijven zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun consumenten en dienen de wettelijke regelgeving in acht te nemen. BWT levert standaard producten naast klant specifieke oplossingen om hen hierbij te helpen. Nieuwe technieken zoals ultrafiltratie en omgekeerde osmose blijven in ontwikkeling om beproefde methodes aan te vullen. Met onze kennis en ervaring is uw leidingwater in veilige handen.

 
Drinking water for communies

 

Waterbehandeling voor ziekenhuizen

Het hebben van de best mogelijke waterkwaliteit is een top prioriteit in ziekenhuizen en zorg instellingen, maar niet altijd kan aan deze voorwaarde worden voldaan. Zonder adequate waterbehandeling, de basis voor perfecte hygiëne en sanitaire voorzieningen, kan serieus gezondheidsgevaar ontstaan. Zonder optimale waterbehandeling, kan schade ontstaan aan het leidingwerk, installaties en apparatuur die gebruikt wordt in medische en niet-medische toepassingen. Hierbij kunt u op onze jarenlange ervaring vertrouwen waardoor u verzekerd bent van de juiste waterkwaliteit die aan de wettelijke eisen en voorschriften voldoet. We begeleiden onze klanten in de gezondheidszorg langs elk stadium in de waterbehandeling, van water analyse, project planning en bepalen van de "scope", inbedrijfstellen, training en onderhoud van de waterbehandeling installaties. We bieden daarnaast de juiste oplossing, techniek en methodes voor het besparen van water.