Waterzuivering - Drinkwater in gebouwen - BWT - BWT Best Water Technology 

Waterbehandeling - Drinkwater in gebouwen

Innovatieve waterbehandeling voor commerciële faciliteiten, hotels, woonhuizen en zorgcentra

 

Voor zijn commerciële klanten biedt BWT zowel standaardproducten als op maat gemaakte, individuele oplossingen voor waterbehandeling. Daarbij houden wij alle economische en ecologische parameters in het oog en garanderen wij maximale efficiëntie, veiligheid en hygiëne.

 

Aangezien onze klanten zich op enkele delicate vlakken veilig moeten voelen, variëren onze processen van eenvoudige deeltjesfilters in de wateraanvoer bij u thuis, het ontharden van water en het voorkomen van kalkaanslag (corrosiepreventie) tot aan ingewikkelde legionellapreventie en -controle. De dodelijke legionellabacterie kan uitsluitend gedijen en zich vermenigvuldigen als deze een voedselbodem vindt, zoals kalkaanslag of de afzetting van organische stoffen.

 

Drinking water in buildings

 

 

Het is altijd belangrijk om op de kwaliteit en veiligheid van water te kunnen vertrouwen, zelfs tijdens een hotelverblijf, op vakantie of tijdens zakenreizen. Immers: hoe groter het watersysteem, des te groter het risico op microbiologische besmettingen en het gevaar van een legionellabesmetting.

 

BWT biedt een scala aan technologische oplossingen voor waterzuivering, die deel uitmaken van een serie allesomvattende hygiënische maatregelen, toegespitst op het voorkomen en elimineren van legionellabesmettingen en andere bacteriën die zich in het water bevinden.