Industriële en bouwkundige toepassingen - BWT Best Water Technology 
Oplossingen op maat voor
bedrijven, de industrie
en de samenleving
Met zijn producten en processen zorgt BWT voor
hygiënische veiligheid in het drinkwater en in de industriële
systemen voor zakelijk en openbaar gebruik.
Toepassingsgebied
Producten
Wateronderharding industrieel

BWT´s innovatieve streven naar water van perfecte kwaliteit

Door zijn natuurlijke samenstelling kan kraanwater slechts in een beperkt aantal gevallen gebruikt worden voor commerciële doeleinden, industriële werkzaamheden, hoogwaardige producten, openbare voorzieningen en ziekenhuizen.

 

Normen en de daaraan verbonden technische vereisten voor waterzuivering worden steeds strikter. De kwaliteitsnormen voor water variëren enorm, afhankelijk van de toepassing. Om aan deze regelgeving voldoen, dient water dient te allen tijde op duurzame en betrouwbare wijze gezuiverd te worden. De normen zijn vooral streng voor watergebruik in laboratoria, in de farmaceutische branche, bij optische processen en in de voedsel- en drankensector.

 

De beste resultaten voor uiteenlopende vereisten
In de afgelopen 50 jaar heeft BWT vooruitstrevende systemen ontworpen voor commerciële en industriële bedrijven, openbare voorzieningen (bijvoorbeeld waterzuiveringsstations) en ziekenhuizen: variërend van een serie geavanceerde systemen tot de meest uitdagende en specialistische oplossingen.

 

Een uitgebreid team van technici, technische specialisten en vakmensen is zorgvuldig aan de slag gegaan met het systeemontwerp van de klant, waarbij ook alle ecologische en economische factoren zijn meegewogen. Vanaf de eerste analyse van het water, de projectplanning en de configuratiefase tot aan de uiteindelijke inbedrijfstelling, de uitvoering en het onderhoud van het waterzuiveringsstation: BWT biedt ondersteuning aan zijn klanten, gedurende het hele proces.