Bescherming tegen kalkaanslag - BWT Best Water Technology 
Optimale bescherming voor
drinkwatersystemen
De beste bescherming tegen kalkaanslag en een effectieve
bestrijding van corrosie, met de AQA Total Energy van BWT.

Bescherming tegen kalkaanslag

Een moderne bescherming tegen kalkaanslag in drinkwatersystemen

 

Drinkwater is gezond: met name de oplosbare spoorelementen en mineralen als calcium en magnesium die het bevat, helpen ons gezond te blijven. Dus wat wilt u nog meer dan de aanvoer van gezond en mineraalrijk drinkwater, rechtstreeks uit de kraan? Deze mineralen, voornamelijk calcium en magnesium, vormen echter ook de grootste oorzaak van de afzetting van kalkaanslag in uw leidingen en boiler. Dit is niet alleen gewoon vervelend, maar kan ook dure gevolgen hebben. Daarbij vormt de afzetting van kalkaanslag aan de binnenkant van ruwe waterleidingen een ideale kweekvijver voor vele soorten bacteriën.

 

In de beschermingssystemen tegen kalkaanslag van BWT wordt gebruik gemaakt van een unieke, tweeledige technologie die u ultieme bescherming biedt tegen kalkaanslag in grote installaties. Door de opwekking van elektrische en spanningspulsen vormen zich minuscule calciumkristallen, die het in het water opgeloste calcium stabiliseren. Daardoor blijft het calcium, net als de overige mineralen, wel in het water zitten, maar kan het geen afzetting vormen. Het resultaat: optimaal gezuiverd water voor een onbeperkt aantal kraanpunten: voor huishoudens, sportclubs, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, privéterreinen en hotels.

 

Met het beschermingssysteem tegen kalkaanslag van BWT verzekert u zichzelf van een goede verdediging tegen calciumrijk water.

  

BWT Limescale protection

Kalkneutralisatie

Voornaam* 
Naam* 
E-Mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen