Drinkwaterzuivering - Zuiver drinkwater de bron van leven - BWT Best Water Technology 
Drinkwaterzuivering voor
maximale hygiëne en veiligheid
BWT maakt gebruik van geavanceerde technologieën waarmee de
grondstof water omgezet kan worden in kwalitatief hoogwaardig drinkwater.
Filtratie
Waterontharding
Kalkneutralisatie
UV-desinfectie

Drinkwater - de bron van leven

Vandaag de dag moet water in grote delen van de wereld eerst gezuiverd worden voordat het als drinkwater van goede kwaliteit gebruikt kan worden. Klimaatverandering vindt in alle werelddelen plaats - zelfs in de Sahara-woestijn - en de wereldwijde gevolgen van broeikasgassen zijn duidelijke tekens aan de wand dat we voorzichtig met de toenemende drinkwaterschaarste moeten omspringen.

  

Drinkin water

 

Gebieden met zuiver en schoon drinkwater bevinden zich pal naast gebieden met vervuild of zelfs besmet water. In veel gevallen betekent dit dat het water uit onze natuurlijke omgeving eerst gezuiverd moet worden voordat er sprake is van een acceptabele waterkwaliteit, terwijl het toch onze belangrijkste voedingsstof blijft. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van kalkafzetting in boilers en leidingen (kalkaanslag), en op de bescherming tegen roest en deeltjesvervuiling.

 

Waarom moeten we ons drinkwater zuiveren?

Onze grondstoffen zijn afkomstig uit heldere beekjes in de bergen, bruisende bronnen en de bulderende golven van de oceanen. Aangezien slechts een klein deel van deze bronnen in hun natuurlijke toestand tot onze beschikking staat, maken we gebruik van geavanceerde en hoogwaardige processen om deze grondstof, namelijk water, om te toveren in een verfijnd eindproduct. De eigenschappen van water zijn, net als de geologische omstandigheden en de bevolkingsdichtheid in diverse gebieden, zeer uiteenlopend: in sommige gebieden stroomt er schoon water met hoge calcium- of ijzergehalten; in andere gebieden is het water zwaar vervuild. Bij BWT zijn we echter in staat om de correcte zuiveringsoplossing te bieden om voor de productie van perfect drinkwater - ongeacht de plaatselijke omstandigheden.

Informatie aanvraag

Voornaam* 
Naam* 
E-Mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen