Waterontharding - BWT Best Water Technology 

Waterontharding

Betrouwbare wateronthardingssystemen van topkwaliteit op basis van effectieve technologie

 

Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen doordat de calcium- en magnesiumionen die er in dat water zitten het water hard maken. Dit leidt tot kalk in de leidingen en waterinstallaties, wat voor de beheerder weer hoge kosten tot gevolg kan hebben.

 

De wateronthardingssystemen van BWT zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij aan de hand van natuurlijke processen de hoeveelheid calcium in het drinkwater verlaagd wordt. Het 'harde' water wordt door de ionenuitwisselingskolommen gevoerd die een speciaal soort hars bevatten (harskolommen). Dit proces verwijdert de calcium- en magnesiumionen in het water en onthardt het water. Tijdens het regenereren wordt de speciale hars met een milde zoutoplossing gereinigd, waardoor de calcium- en magnesiumionen weer vrijkomen en samen met het spoelwater worden weggespoeld. Op deze manier komen de zoutoplossing en het drinkwater nooit met elkaar in aanraking en worden de regenererings- en drinkwatersystemen geheel apart gehouden. Op deze manier garanderen de BWT-wateronthardingssystemen drinkwater van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Of het nu gaat om uw eigen huis, sportclubs, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, kleuterspeelzalen, privéterrein of hotels: de zuinige wateronthardingssystemen van BWT bieden u perfect behandeld en onthard water uit zoveel kraanpunten als u maar wilt, met de garantie van een effectieve bescherming tegen kalkaanslag en de afzetting daarvan.

 

BWT Softening 


Wateronthardingssystemen van BWT - de voordelen: 

  • Een effectieve bescherming tegen kalkaanslag in uw leidingen en boilers, voor de algehele hygiëne in uw drinkwater 
  • De afzetting van kalkaanslag op kranen, armaturen en sanitaire oppervlakken wordt aanzienlijk verminderd 
  • Zuinig: uw kosten voor het reinigen, wassen en schoonmaakmiddelen worden met de helft teruggebracht 
  • Met het onthard water van BWT wordt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten verlengd 
  • Onthard water maakt uw huid mooi glad en zijdezacht

Waterontharding

Voornaam* 
Naam* 
E-Mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen