Dosering & additieven - BWT Best Water Technology 
Doseer systemen en additieven van BWT Voor het binden van het teveel aan kooldioxide
en stabilisatie van de hardheid.

Dosering & additieven

Tijdens het proces van waterverzachting of waterontharding, wordt de zuurgraad van het water verstoord wanneer de kalk verwijderd wordt. Het vrijgekomen kooldioxide maakt het water agressief en kan roest veroorzaken, vooral in gegalvaniseerde pijpleidingen

 

Dit probleem wordt opgelost door het toevoegen van relevante mineralen, een BWT additief bindt het overtollige kooldioxide maar vangt tegelijkertijd overgebleven kalk op. BWT doseerpompen brengen de additieven op een betrouwbare, efficiënte en zekere wijze in het water.

 

BWT Dosage & Agents

 

Doseer pompen voor de correcte dosering

Doseerpompen worden ingezet om additieven te doseren, die er voor zorgen dat leidingwerk beschermd wordt en corrosie problemen opgelost worden. Een mineraal dat aan het water wordt toegevoegd, bindt zichzelf aan de binnenkant van de leiding en voorkomt dat corrosie vat krijgt op het oppervlak. Specifieke additieven worden ingezet om boiler water, stoomketels, koelsystemen en andere technische applicaties om een langdurige veilige werking van uw systemen te garanderen.

 

Bij het gebruiken van een ionenwisselaar, dient de doseerpomp "downstream"(na) de ontharder geplaatst te worden. BWT doseerpompen worden door een geïntegreerde watermeter gecontroleerd.

 

Dosering & additieven

Voornaam* 
Naam* 
E-Mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen