Kamers en badkamers - BWT Best Water Technology 

Zacht en parelachtig water voor het welzijn van uw gasten

Kamers en badkamers

De kamers en badkamers in uw hotel bieden diverse mogelijkheden om het uw gasten naar de zin te maken met behulp van een 'extraatje': perfect gezuiverd water. Door gebruik te maken van de technologieën van BWT zorgt u ervoor dat uw gasten uitsluitend op een hygiënische, schone en veilige manier met water in contact komen: zij kunnen er dus van op aan dat u hun gezondheid en welzijn hoog in het vaandel heeft staan.

 

Water dat door BWT is gezuiverd beschermt niet alleen uw bad en douche tegen besmetting door legionella of andere ogenen, maar het biedt u ook zacht, parelachtig water. Zo bezorgt u uw gasten een nieuwe, ongeëvenaarde bad- en douche-ervaring. Huid en haar worden zo zacht, glanzend en glad als fluweel.

 

Verwen uw gasten met de nieuwe NeherINTENSE infrarooddouche, voor puur mentaal en fysiek welzijn. Met deze volledig nieuwe combinatie van een douche en een infrarood-module wordt de spanning in lijf en geest verminderd door middel van een zeer effectieve infrarood-dieptewarmte, LED-sfeerverlichting en muziek, allemaal samen in een glazen douchecabine. Een unieke sensatie!

 

Verbaas uw gasten met de met mineralen verrijkte drinkfontein, die nimmer zal uitdrogen. Het tafelwaterfilter van BWT zorgt voor waardevol en verrijkt drinkwater, op ieder gewenst moment. Door onze Mg2+-technologie verandert uw drinkwater niet alleen in een bron van gezonde mineralen; het garandeert ook het ultieme drinkgenot.

 

Een oneindige reeks aan verwennerijen voor uw gasten...

 

Drinkingwaterhouder

Tafelwater filter
Desinfectie

Mg2+-Technologie 

 

... en vele voordelen voor de hoteleigenaar:

 

  • Gasten die zich op hun gemak voelen in een schone, hygiënische omgeving 
  • Bescherming tegen legionella en andere ogenen
  • Water dat lekkerder smaakt door de toevoeging van mineralen (Mg2+-technologie) 
  • Zacht en parelachtig water voor het welzijn van uw gasten 
  • Minder afhankelijkheid van plastic flessen. De vermindering van CO2-uitstoot draagt bij aan de bescherming van het milieu 
  • Geen kalkaanslag 
  • Minder schoonmaakuren en minder verbruik van schoonmaakmiddelen

 


Drinkwaterhouder

Anti-kalkaanslagfilter voor douche & bad


Tafelwaterfilter