Onderhoud - BWT Best Water Technology 

Onderhoudscontracten

Voor uw huishoudelijke installatie

Via onze website kan u een BWT-installateur in uw buurt vinden die een jaarlijks onderhoud bij u komen uitvoeren. Hierbij wordt een controle van de werking van de filter en de waterontharder gedaan.

 

Onderhoudscontracten voor grotere (bedrijfs)installaties

Ook voor waterbehandelingsinstallaties in bedrijven is onderhoud aangeraden. Zo voorkomt u schade aan de installatie en verlengt u de levensduur van de toestellen. Beter voorkomen dan genezen!

Gegarandeerde zekerheid met BWT onderhoudscontracten

Elke technische installatie heeft regelmatig onderhoud nodig om een lange levensduur te kunnen garanderen. U behaalt het beste resultaat als u goed opgeleide, vakbekwame monteurs inschakelt die tevens onderdelen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn. U kan BWT contacteren voor technisch en commercieel advies.

 

Onze dienstverlening:
• Op maat gemaakte onderhoudscontracten voor industriële waterbehandelingsinstallaties
• Onderhoud inclusief controle van vervangingsonderdelen van uw industriële waterbehandelingsinstallatie

Uw voordelen:
• Door regelmatig onderhoud van uw waterbehandelingsinstallatie wordt de levensduur van uw installatie verlengd en bespaart u op uw kosten
• Vaak kan schade aan de installatie voorkomen worden wanneer men op tijd problemen herkent en direct in kan grijpen. verdere slijtage of schade blijft dan uit.

Telefonische bereikbaarheid:

De serviceafdeling van BWT is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van
07.30 - 16.15 uur. Om u de mogelijkheid te geven om buiten deze tijden de servicedienst van BWT te kunnen raadplegen, bieden we u drie mogelijke onderhoudscontracten:

• Type Goud: Het 24 uurs contract, waarbij u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar de serviceafdeling telefonisch kunt bereiken.

• Type Zilver: U kunt de serviceafdeling van maandag tot en met zaterdag bereiken van 07:30 tot 22.00 uur.

• Type Brons: U kunt de serviceafdeling van maandag tot en met vrijdag bereiken van 07:30 tot 22:00 uur.

 

Voor het afsluiten van een onderhoudscontract of het uitbreiden ervan met één van deze diensten, neemt u contact op met BWT Nederland B.V., telefoonnummer 088 - 750 90 00.

 

088 - 750 90 00