Regeneratie - BWT Best Water Technology 

​Aanvraagformulier Regeneratie

Laat uw deminpatroon regenereren door BWT


Meer informatie:

Voor meer informatie over de regeneratieservice kunt u contact opnemen via 088 - 750 90 00 of via regeneratie@bwtnederland.nl

 

Nieuw adres:

BWT Nederland B.V.
Coenecoop 1
2741 PG Waddinxveen

 

Aanvraagformulier (.pdf)​​

Voor technische apparaten zoals vaatwasmachines, luchtbevochtigers en analyse-instrumenten in laboratoria of bijvoorbeeld glasbewassing is gedemineraliseerd water nodig. Leidingwater bevat mineralen in opgeloste vorm. Deze worden in MINISTIL patronen bijna volledig verwijderd. Hiertoe wordt het leidingwater van boven naar beneden over een vulling mengbed hars geleid waarbij de zouten praktisch volledig uit het leidingwater worden verwijderd.

 

De inhoud van de patronen bestaat uit een combinatie van harsen die na verloop van tijd uitgewerkt zijn. Het patroon verliest dan zijn kracht en de inhoud dient dan geregenereerd te worden.

U kunt uw harspatroon aan BWT opsturen. Na ontvangst van het patroon wordt tijdens het regeneratieproces de hars uit het patroon verwijderd en in bulk geregenereerd. De beide harssoorten worden vóór de regeneratie goed gescheiden. Na de regeneratie met zuur en loog worden alle regenereermiddelen volledig uit de harsen gespoeld.

Vervolgens worden de harssoorten weer zorgvuldig gemengd.

In partijen van 2.500 liter per keer wordt de hars gereinigd en opnieuw klaar gemaakt voor gebruik. Na het regeneratieproces wordt de kwaliteit van de hars gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit geregenereerde hars. Binnen 5 werkdagen wordt het patroon weer aan u terug gestuurd.

In tegenstelling tot andere aanbieders, wordt het patroon niet alleen hervuld in Nederland, maar wordt tevens de hars in ons eigen regeneratiestation in Waddinxveen geregenereerd.

Voordelen van dit systeem:

  • U behoudt uw eigen patroon, dus geen verrassingen
  • Milieuvriendelijke werkwijze door regeneratie in bulk
  • Gegarandeerde kwaliteit door strikte controle na elke regeneratie van 2.500 liter hars
  • Door verwerken van grote hoeveelheden aantrekkelijk tarief
  • Geen opgelegde verplichtingen en geen gevaren die de opslag, het gebruik en de afvoer van chemicaliën met zich meebrengen
  • Regeneratie in grote hoeveelheden is door geoptimaliseerde procesomstandigheden economischer en vriendelijker voor het milieu
  • Dankzij de hoogontwikkelde regeneratietechniek en de scherpe kwaliteitscontrole van de geregenereerde ionenwisselaarharsen, produceert uw deminpatroon elk leidingwater altijd dezelfde hoge kwaliteit
  • Verwerking van vele types en merken hars: Seradest, Aquapur, SG, Behropur, AWT, Culligan, Elga, USF, Aquadem en vele andere.


 

Download het onderstaande formulier en stuur het ingevuld terug naar regeneratie@bwtnederland.nl

 

Aanvraagformulier regeneratie (.pdf)

 


Elektronisch aanvraagformulier

Voornaam * Achternaam * E-mail *
Straat *
Postcode *
Stad *
Telefoonnummer
Land
Uw boodschap *