ELITE Casa Trio 310/320/330/340/350 - BWT Best Water Technology ELITE Casa Trio 310/320/330/340/350
terug

ELITE Casa Trio 310/320/330/340/350

Productinformatie

  • Programmeerbare microprocessorbesturing
  • Laag zoutverbruik dankzij monodisperse hars
  • Verbruiksafhankelijke regeneratie
  • Hoge doorstroomcapaciteit
  • Corrosiebestendige compacte kunststof uitvoering
meer productinformatie

De waterontharders zijn gevuld met een ionenwisselaarhars, welke beladen is met natriumionen. Bij doorstroming met water worden de hardheid vormende elementen calcium en magnesium hieruit verwijderd door uitwisseling tegen equivalente hoeveelheden natriumionen uit de ionenwisselaar. Zodra de wisselaar verzadigd geraakt met calcium en magnesium, wordt deze opnieuw geactiveerd door regeneratie met een verzadigde oplossing van natriumchloride (pekel). Er staan steeds twee waterontharders in bedrijf. Per 100 liter doorgestroomd water wordt er door de impulsgever één impuls afgegeven aan het impulsentelwerk in de microprocessor.

Hierop is ingesteld na hoeveel impulsen regeneratie van de waterontharder plaats moet vinden. Zodra dit aantal bereikt wordt, gaat de waterontharder automatisch uit bedrijf en in regeneratie en komt de klaarstaande derde waterontharder gelijktijdig in bedrijf.

Elke waterontharder kan met de handafsluiters van de waterleidingen worden afgesloten, bijv. bij onderhoud, terwijl er dan via de andere waterontharders nog onthard water geleverd kan blijven worden. 

Er is geen video beschikbaar
Er is geen download beschikbaar