BWT PERMAQ® Pico Duo (AS) 20 - 70 - BWT Best Water Technology BWT PERMAQ® Pico Duo (AS) 20 - 70
terug

BWT PERMAQ® Pico Duo (AS) 20 - 70

Productinformatie

  • Voor het ontzouten van water
  • Dit verwijdert de meeste oplosbare en niet-oplosbare verontreinigende stoffen (bijvoorbeeld zout, colloïden, zwevende deeltjes, pathogenen, pyrogenen) uit het water
  • Twee van de apparaten in deze reeks bieden de hoogste percentages als het gaat om zoutretentie en de beste kwaliteit in ultrazuiver water
meer productinformatie

BWT PERMAQ® Pico Duo (AS) 20 - 70

Veelzijdige, omgekeerde osmose voor zuiver water

De PERMAQ® Pico-reeks biedt u een generatie aan nieuwe, veelzijdige omgekeerde-osmosesystemen om op een zuinige manier precies op de plek waar het nodig is zuiver water (met een capaciteit van 130-2.000 l/u) te produceren.

Door hun ultracompacte en modulaire ontwerp zijn BWT's PERMAQ® Pico-systemen geschikt voor verborgen installatie. De geïntegreerde aansluitingstechnologie zorgt voor een ontwerp zonder dode ruimtes en een allesomvattend ontwerp tegen vervuiling. De PERMAQ® Pico-apparaten zijn volautomatisch en kunnen in bestaande waterzuiveringssystemen geïntegreerd worden.

Dankzij de nieuwe membraantechnologie en een speciaal ontwikkeld hydraulieksysteem is BWT's PERMAQ® Pico is nu zelfs nog efficiënter en zuiniger. Het geoptimaliseerde full-fit-ontwerp garandeert water van topkwaliteit. Alle producten binnen deze reeks bieden, afhankelijk van het voedingswater, een permeaatrendement van 80% hetgeen veel water uitspaart en het milieu dus niet belast.

PERMAQ® Pico van BWT heeft een real-time schermweergave waarop de kwaliteit van het zuivere water wordt weergegeven en een besturingspaneel met duidelijk aangegeven functies. Verder beschikt het apparaat over een reeks inputs en outputs die zowel in de online als in de offline modus aangepast kunnen worden op een aantal individuele toepassingen. De apparaten kunnen optioneel voorzien worden van een geïntegreerde stromingsmeter die de daadwerkelijke stromingshoeveelheid weergeeft

BWT's PERMAQ Pico Duo bestaat uit een combinatie van twee apparaten die in serie geschakeld kunnen worden, die indien nodig kunnen zorgen voor hoge percentages aan zoutretentie en de beste kwaliteit in ultrazuiver water, zoals bij het steriliseren van materialen voor de ziekenhuisbranche. Het innovatieve besturingssysteem zorgt ook voor automatische reinigingscyclussen en regelmatige doorspoeling.

Alle modellen binnen de PERMAQ® Pico-lijn zijn uit te breiden met een volledig gesloten tanksysteem voor zuiver water, genaamd BWT AQUA Flex.

Deze zijn uitermate compact en passen zelfs in zeer beperkte ruimtes.

Hoofdkenmerken

  • Hulpwater voor koelings- en aircosystemen.
  • Voedingswater voor stoomgeneratie en verwarmingssystemen
  • Water voor gebruik in laboratoria
  • Water voor de was en de afwas
  • Water voor de voedsel- en cosmeticabranches
  • Water voor gebruik tijdens de productie in de farmaceutica- en halfgeleidersbranches
  • Drink- en leidingwater (op basis van water met een hoog zoutgehalte)
Er is geen video beschikbaar
Er is geen download beschikbaar