Waterontharders - BWT - BWT Best Water Technology 
Verwen uzelf, bespaar geld
en bescherm uw bad en douche
met het zachte, parelachtige water van BWT
Het gevoel van welbehagen onder de douche, blinkende
kranen en armaturen en een zachte, donzige was -
ontdek de vele voordelen van onthard water.
Creëer ook dat gevoel van welzijn in uw levenGeniet ook van een zachte huid, glanzend haar en
een zachte, donzige was met het zachte, parelachtige water van BWT.
Bescherm uw huishouden tegen kalkaanslagDoor de vermindering van kalkaanslag houdt u uw bad, douche,
kranen en armaturen langer mooi.
Bespaar met BWTMinder energieverbruik en minder uitgaven
voor schoonmaakmiddelen - fijn voor uw
huishoudpotje, zacht voor het milieu.
1
2
3
4

Waterontharders

Genieten, beschermen en besparen met de waterontharders van BWT

 

Het begint al 's ochtends tijdens het douchen. Als u het zachte water over uw huid voelt parelen, zult u dit gevoel van welzijn nooit meer willen missen.

 

Met zacht water verandert u uw badkamer in een oase van wellness. Met het zachte water van BWT wordt uw huid merkbaar zachter. Glanzend en zijdezacht haar versterkt dit gevoel van weldadigheid. De luxe houdt echter niet op bij het verlaten van de douche.

 

Wilt u ook dat genieten van een langere levensduur van uw sanitaire installatie en huishoudtoestellen? Installeer dan een BWT waterontharder, zoals de

AQA perla van BWT. Zoekt u een budgetvriendelijk en compact toestel dat u toch van zacht water voorziet? Vraag dan zeker advies over de AQUADIAL.
 

 

Een schoonheidsbehandeling voor uw huis
Een waterontharder kan echter nog meer voor u betekenen. Met het zachte, parelachtige water van BWT, met laag calciumgehalte, beschermt u uw kranen, tegels en doucheschermen tegen die lelijke kalkaanslag. De badkamer houdt een permanente glans, waarbij de tijd en moeite die u aan het schoonmaken kwijt bent, sterk worden beperkt. Met zacht water wordt het hele huishoudelijke systeem beschermd. Alle apparaten die aan dat systeem gekoppeld zijn (bijvoorbeeld wasmachines en vaatwasmachines, maar ook koffiezetapparaten en waterketels) worden bovendien beschermd tegen kalkaanslag. Met onze waterontharder voorkomt u dure reparaties en verlengt u de levensduur van uw apparaten.

 

Geniet van het zachte, parelachtige water van BWT en bespaar!
De installatie van een waterontharder heeft een gunstige uitwerking op uw huishoudpotje, omdat het calcium uit het water verwijdert. Vergelijk het met dubbel glas. Als er al een laagje van 2 mm kalkaanslag op verwarmde oppervlakken of in warmte-elementen in ketels of boilers zit, kan dat al leiden tot een toename van 20% in het energieverbruik. Met de waterontharders van BWT dringt u de hoeveelheden kalkaanslag terug, en daardoor dus ook het energieverbruik - en dat is dus goed nieuws voor het milieu. Verminder daarnaast het gebruik van schoonmaakmiddelen tot wel 50%.

 

Samenvatting van de voordelen van de AQA Perla waterontharder
Ervaar ook het onvergetelijke gevoel van het zachte, parelachtige water van BWT:

  • Het verfrissende, zachte gevoel onder de douche en in bad
  • Merkbaar zachte huid en glanzend, zijdezacht haar 
  • Zachte, donzige was 
  • Minder kalkaanslag op uw kranen, tegels en leidingen 
  • Stralend glaswerk en blinkend servies 
  • Verlengde levensduur van uw huishoudelijke apparaten 
  • Tot wel 50% minder schoonmaakmiddelen en desinfecterende middelen
  • Lagere energie- en verwarmingskosten

 

Betrouwbare waterontharders van topkwaliteit
Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesiumionen in dat water maken het water hard. De waterontharders van BWT zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke processen die de hoeveelheid calcium in het drinkwater verlagen.

 

Hoe gaat dat in zijn werk? Met het wateronthardingssysteem van BWT wordt het 'harde' water door de ionenuitwisselingskolommen gevoerd die een speciaal soort hars bevatten (harskolommen). Tijdens dit proces worden de calcium- en magnesiumionen die in het water opgelost zijn verwijderd, en wordt het water onthard. Tijdens het regenereren wordt de speciale hars met een milde zoutoplossing gereinigd, waardoor de calcium- en magnesiumionen met het spoelwater weer worden weggespoeld. Op deze manier komen de zoutoplossing en het drinkwater nooit met elkaar in aanraking en worden de regenererings- en drinkwatersystemen geheel apart gehouden. Op deze manier garanderen de BWT-waterontharders drinkwater van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Contacteer een BWT-installateur in uw regio.

BWT Web shop

 

Douchefilter Quick&CleanEen installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt