Drinkwaterfilters - BWT Best Water Technology 

Filter patronen

De Mg2+ Gourmet filter patroon met de gepatenteerde BWT Mg2+ technologie vormt het hart van de BWT Gourmet tafel waterfilter reeks. Het magnesiumrijke water brengt het volle aroma van thee en koffie naar boven, en haar gourmet smaak kan ook als drinkwater worden genoten.

 

Magnesium – meer smaak en betere gezondheid

 

Meer smaak met de magnesium Mg2+

Het mineraal magnesium Mg2+ "draagt" als het ware de smaak. Het BWT Gourmet tafel waterfilter geeft magnesium af in het drinkwater en vervangt de kalk die bijdraagt aan de water hardheid. Het magnesiumrijke drinkwater brengt het volle aroma van thee en koffie naar boven en, met haar gourmet smaak, is het ook heerlijk om zo te drinken. het magnesium geeft een bijzonder natuurlijke, uitgebalanceerde frisse smaak.

 

Betere gezondheid

Magnesium is een mineraal dat vaak ontbreekt in ons voedsel, zowel door onze moderne eetgewoontes als ook door het feit dat voedsel tegenwoordig minder magnesium bevat. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is ongeveer 300mg – en zou in stressvolle situaties zelfs hoger moeten zijn. Wanneer men BWT water drinkt om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid water van 2 liter te drinken, vult men het lichaam automatisch aan met ongeveer 20% van de dagelijkse behoefte aan magnesium. Gedurende het filtratie proces wordt het hardheidvormende element calcium vervangen voor magnesium, waardoor het gefilterde water beter is dan bij vroegere technieken, terwijl de smaak verbeterd is.

 

Verhoogde prestaties

Cellen ins ons lichaam bevatten magnesium, het mineraal activeert de enzymen die belangrijk zijn voor het reguleren van ons energieverbruik. Een voldoende hoeveelheid magnesium in ons lichaam verhoogt onze fysieke en mentale prestaties terwijl we bij het gebrek eraan, ons duidelijk minder goed zouden voelen. 

BWT Web shop

 

Waterkannen in alle kleuren

 

Magnesium filtercartridgesWerking tafelwaterfilter