Water dispensers - BWT Best Water Technology 

BWT AQA drink

Het innemen van water is niet alleen van vitaal belang voor ons lichaam, het beïnvloedt ook ons welzijn. Geestelijke vermoeidheid, gebrek aan concentratie en stress zijn dagelijkse situaties die ons beïnvloeden, door het innemen van voldoende water kunnen we deze uitdagingen het hoofd bieden. Al onze lichamelijke activiteit hangt af van het water dat we dagelijks binnen krijgen. 

Met de BWT AQA drink water dispensers geniet u van de heerlijke smaak van het frisse water, rond om de klok, met slechts een druk op de knop. Proost!

 

BWT AQA drink – drinkwater dispenser met vaste aansluiting

 

The AQA drink drinkwater dispensers van BWT worden direct op de waterleiding aangesloten en leveren gefilterd, gekoeld of heet water met een druk op de knop. De AQA’ s twee-traps behandeling verzekert u van de hoogst mogelijke water kwaliteit en hygiëne. IN de eerste trap worden verontreiniging, chloor en 99,99% van alle pathogenen vormende substanties uit het water gefilterd. In stap twee, voorkomt de ingebouwde UV het ontstaan van pathogenen (bijvoorbeeld tijdens stilstand).

 

De voordelen van de BWT AQA drink:

 

  • Geef een boost aan uw gezondheid en productiviteit: Het regelmatig drinken van water geeft uw geestelijke en lichamelijke prestaties een fikse boost. Neem elke 15 minuten een slok water uit uw BWT AQA.
  • Geld besparen: Zelfs als u liters per dag gebruikt, zult u met de BWT AQA drink geld besparen, aangezien u minder drink flessen en water containers gebruikt die u steeds uit moet wisselen.

  • Geen transport van dozen of containers: Met een BWT AQA drink bespaart u niet alleen op de inkoop, handling en transporteren van zware flessen of containers, u bespaart tevens flink op de ingenomen ruimte.

  • Milieu: Vrachtwagens die volle en lege containers vervoeren en het overbodige reinigen van de flessen die teruggestuurd worden, dit behoort allemaal tot het verleden.

  • AQA drink voor de gezondheidszorg: BWT ’s unieke filter technieken zorgen voor de hoogste hygiëne standaard die aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. Ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, zorginstellingen e.d.

Een installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt