Waterfiltersysteem keuken - BWT Best Water Technology 
Water van excellente kwaliteit!
Drink water van de kraan, gezond en economisch
Een zuiver douche
1
2
3
4
5
Ingebouwde aanrechtfilters
Waterfilters

Waarom water filteren?

Er zijn diverse goede redenen te noemen waarom u water zou moeten filteren - en BWT heeft er de diverse waterfiltersystemen voor. Het Gourmet tafelwaterfilter van BWT is de enige waterfilterkan waarmee de hoeveelheden calcium en smaakbeperkende stoffen in kraanwater worden verminderd, terwijl het ook nog eens de belangrijke stof mineraalmagnesium toevoegt. Dit vindt allemaal plaats in het waterfilter patroon met behulp van de Mg2+-technologie. Het Mg2+ Gourmet-waterfilter patroon, de kern van het Gourmet waterfilterkan van BWT, is ook verkrijgbaar in het type 'Mg2+ silver-free Gourmet waterfilter patroon. Met dit waterfiltersysteem verwijdert u ook de kleinste zilverdeeltjes, die tijdens het filtratieproces vrijkomen. Gefilterd water heeft een unieke smaak en zorgt voor de beste smaak van thee en koffie.  

  

BWT  Quick & clean

 

 

Gebruiksgemak en veiligheid door BWT


BWT-producten zijn niet alleen onmisbaar voor water filteren in de keuken, maar ook in uw badkamer. Water met een hoog calciumgehalte laat op douchewanden en kranen een afzetting achter, die lastig te verwijderen is en een nadelige uitwerking heeft op de werking van de kraan. Als u het huishoudwater echter behandelt met Total Energy van BWT AQA, blijft dat calcium in het water zitten. Dit komt de drinkwaterkwaliteit en onze huishoudelijke apparaten ten goede, omdat er dankzij de BWT-technologie geen kalkaanslag in het leidingsysteem gevormd kan worden. Bad en douche worden hierdoor echter niet beschermd, terwijl hetzelfde probleem zich blijft voordoen in huishoudens waar geen gebruik wordt gemaakt van deze behandeling om de waterkwaliteit te perfectioneren.

De oplossing van dit probleem is dankzij de allerkleinste douchefilter van BWT tegen kalkaanslag nabij: de waterfiltersystemen van de BWT Quick & Clean-serie. U installeert dit compacte apparaatje onder de kranen - en met een druk op de knop komt er water zonder kalkaanslag uit. De combinatie van de maximale efficiëntie die hierdoor ontstaat met het ongekend schone gevoel - douche en bad glimmen en blinken met een minimale inspanning en zonder gebruik van chemicaliën. En achterblijvende resten of strepen behoren tot het verleden.

BWT biedt u altijd de allerbeste oplossing; niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het water dat zich in ingebouwde drinkwater-, koelings- of airco-installaties bevindt, mag nooit een gevaar vormen voor de gezondheid. Diverse factoren beïnvloeden echter de vermenigvuldiging van bacteriën in onze drinkwater- en waterverwerkingssystemen. Regelmatig vinden er legionella-uitbraken plaats - vorig jaar werden er in Duitsland alleen al 6000 gevallen van deze ziekte gemeld, waarbij 20% tot sterfgevallen leidde. De meest voorkomende infectiebronnen zijn openbare douches, zwembaden, bubbelbaden en luchtbevochtigers. Aangezien drinkwater niet steriel is, bestaat altijd de kans dat de legionellabacterie zich erin genesteld heeft. Er ontstaan infecties wanneer met legionella besmette waterdruppels ingeademd worden (aërosolen) of wanneer er per ongeluk met legionella besmet water in de luchtpijp terecht komt.

Sec gezien kan iedereen bezwijken aan een legionella-besmetting, maar de bevolkingsgroepen die een groter risico lopen zijn mensen met stress, sportmensen, mensen die veel reizen, ouderen en zieken, mensen die veel roken of veel alcohol drinken. BWT staat garant voor uw veiligheid, aangezien het bedrijf met behulp van de B-SAFE veiligheidsfilters uw douchewater beschermt tegen legionella en diverse andere soorten bacteriën en micro-organismen (bijvoorbeeld amoeben, waarin legionella zich kan vermenigvuldigen).
BWT Web shop

 

Waterkannen in alle kleuren

 

Magnesium filtercartridgesEen installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt