Huishoudelijk watertechnologieën en waterzuivering - BWT Best Water Technology 
house_hg
Magnesiumwater
Drinkwater
Zijdezacht onthard water
Bescherming tegen kalk

Water van de beste kwaliteit voor bij u thuis

De landelijke waterzuiveringsstations en waterschappen leveren prima drinkwater, dat schoon en veilig is. Er moeten echter vaak onderhoudswerkzaamheden aan plaatselijke waterleidingssystemen worden uitgevoerd en nieuwe wateraansluitingen worden gemaakt. Hierdoor komen vervuilende stoffen, roestdeeltjes en in grote delen van de wereld ook ongewenste hoeveelheden calcium in het huishoudelijk watersysteem terecht. De gevolgen hiervan zijn niet alleen voor het blote oog onzichtbaar, maar ze leveren ook nog eens een stevige kostenpost op. Denk maar aan dure herstellingen, extra energiekosten en verstopte waterleidingen, maar ook aan opgehoopte kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten en lelijke kalkaanslag op kranen, douchekoppen en in de douche zelf.

 

De drinkwaternormen worden ook gereguleerd door middel van diverse EU-richtlijnen en reglementen voor drinkwater. Hierin wordt onder andere aangegeven dat drinkwater kleurloos, helder, geurloos, aangenaam van smaak en goed drinkbaar dient te zijn. Ook mag het water geen schadelijke stoffen bevatten en geen bedreiging voor de volksgezondheid vormen. 
 

 

 

Wij, als Europees marktleider op het gebied van watertechnologie, leveren samen met onze partners in de installatie- en detailhandelsectoren de perfecte waterzuiveringsoplossingen voor huishoudelijk drinkwater. Deze oplossingen voldoen aan de eisen van iedereen die hygiëne hoog in het vaandel heeft staan en hun installaties en apparaten willen beschermen tegen vreemde deeltjes, kalkaanslag en corrosie, en die op diverse kraanpunten in hun huizen willen kunnen rekenen op kwalitatief hoogwaardig water.

 

BWT is specialist in waterbehandeling en kan u tal van oplossingen bieden:

Een installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt