Contact Service - BWT Best Water Technology 

Contact en bereikbaarheid servicemedewerkers

Bij vragen over uw industriële waterbehandelingsinstallatie helpen onze servicemedewerkers u graag verder. Ons ervaren team ondersteunt u bij het vaststellen van uw probleem en onderneemt verdere stappen.

 

U bereikt de Serviceafdeling op volgend nummer: 088 - 750 90 00
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.15

In noodgevallen kan u ons ook bereiken buiten de kantoortijden (mits u hiervoor de benodigde dienst als optie in uw onderhoudscontract heeft op laten nemen) ook op de Hotline 088 - 750 90 00.

 

Hou u uw klantennummer bij de hand, dit heeft u nodig in het keuzemenu dat u krijgt als u onze centrale belt.

 

Gegarandeerde zekerheid met de BWT servicemonteurs
Onze servicemonteurs zorgen in heel Nederland voor een probleemloos functioneren van uw industriële installatie, we zijn bij noodgevallen snel ter plaatse.

 

Bij de telefonische storingsdienst na kantooruren belt u de centrale, volgt het keuzemenu, geeft uw pincode in en (mits deze via uw onderhoudscontract geactiveerd is) u wordt naar het voicemail-systeem geleid. De centrale belt vervolgens net zo lang met de dienstdoende monteur tot hij het bericht heeft afgeluisterd en contact met de klant heeft opgenomen. In eerste instantie proberen we het probleem met telefonische ondersteuning te verhelpen. Lukt dat niet, dan komt de monteur zo snel mogelijk naar u toe.

 

Uw huishoudelijke BWT-installatie 

Via een zoekmachine kan u een installateur zoeken in uw regio. Zij kunnen u ook verder helpen met de indienstname en het onderhoud van uw huishoudelijke BWT-installatie.

 

Contacteer BWT Nederland:

U kunt ons ook bereiken via fax op 088 - 750 90 90 of per E-mail:
service@bwtnederland.nl

 

Contacteer BWT Nederland division w+m:

0032 2 758 03 10

of per e-mail via

info.water-and-more@bwtnederland.nl