BWT E1 Click 'n close filter – ‘Product van het jaar 2013’ - BWT Best Water Technology 

BWT E1 click 'n close filter –
"Product of the Year 2013"

BWT’s E1 Single Lever filter zorgt ervoor dat we nog eenvoudiger drinkwater kunnen filteren dan ooit te voren. Het beschermt uw leidingsysteem niet alleen tegen verontreiniging en verstopping door deeltjes maar het biedt iets nieuws: de gebruiker kan het filter in slechts seconden vervangen zonder enige specifieke technische kennis: 

 

Haal de hendel om, waardoor het water automatisch in beide richtingen afgesloten wordt. Haal de klep omhoog en haal de filter uit het huis. Plaats de schone filter en sluit de klep. Dat is alles, klus geklaard!

 

Het E1 Single Lever filter van BWT werd beloond met het kwaliteitskeurmerk ‘Product of the Year 2013’. Haar buitengewone technische specificaties wonnen de stem van de jury in vier categorieën: Innovatie, Kwaliteit, Gebruiksvriendelijkheid en Functionaliteit.

 

De jury vatte de beslissing als volgt samen: “BWT’s ‘E1 Single Lever filter blinkt uit door de simpele wijze van het afsluiten van het water en de manier waarop het filter in seconden gewisseld kan worden. De manier waarop de filter gewisseld wordt zorgt voor een hoge hygiëne; de delen die in contact komen met water worden niet aangeraakt. Materialen van hoge kwaliteit en perfecte productie staan in dienst van het kwaliteitsimago van het merk BWT.”