BWT AQA perla – ‘Product van het jaar 2012’ - BWT Best Water Technology 

BWT AQA perla – Product van het jaar 2012

BWT’s water ontharder of water verzachter, AQA perla, zorgt voor zijde zacht parelwater voor het gehele huishouden - een innovatieve oplossing voor alle huiseigenaren in hun strijd tegen kalkaanslag. Ze beschermt douches, maakt elke bad een wellness beleving, zorgt voor super zachte was, maakt uw huid weer zacht en gezond, laat uw haar weer schijnen en zorgt voor een snelle en probleemloze schoonmaak van de badkamer elementen.

 

De BWT AQA perla beschermt het gehele leidingsysteem tegen kalkafzetting en verlengt de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. Dure reparaties behoren tot het verleden en uw energiekosten worden aanzienlijk verlaagd.  BWT AQA perla won het ‘Product of the Year 2012’ kwaliteitskeurmerk. het product werd als eerste gekozen in de categorieën Kwaliteit, Design, Functionaliteit en Milieuvriendelijkheid.  

 

Het oordeel van de jury: “na het onthardingsproces, is het zijdezachte water zeer effectief in het verlengen van de levensduur van het leidingwerk en alle apparatuur die met het ontharde water in aanraking komt. De ‘AQA Perla’ is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk, gebruikers hoeven slechts de plaatselijke hardheid en gewenste rest hardheid in te voeren."