Drinkwater
High Purity water
Koelwater en airco's

Professionele waterbehandeling

Ondanks het feit dat Nederlands leidingwater van zeer hoge kwaliteit is - zeker ten opzichte van onze buurlanden - is water door zijn intrinsieke eigenschappen zelden direct geschikt voor gebruik in commerciële processen in de handel en de industrie, in de voedsel- en drankenbranche, in de farmaceutische branche, in ziekenhuizen en in openbare watervoorzieningen.

 

Wettelijke normen en technische specificaties van apparatuur worden steeds hoger gesteld. De eisen zijn per branche zeer verschillend, hieraan moet de apparatuur steeds kunnen voldoen.

 

In de afgelopen vijftig jaar heeft BWT met haar team van ervaren ingenieurs, technici en monteurs voor dergelijke toepassingen geavanceerde en genormeerde producten en specifieke, op maat gemaakte oplossingen ontworpen en geïmplementeerd, waarbij alle toepasselijke ecologische en economische factoren in acht zijn genomen.

 

BWT begeleidt haar klanten vanaf de wateranalyse via opstelling en configuratie tot aan inbedrijfstelling, instructie en onderhoud van de waterbehandelingsinstallatie.